Thursday, July 31, 2014

Täiendusi raamaturiiulisse


Enne mõne uue raamatu tutvustust pisut vahepealset juttu. Tänu kooli lõpetamisele sain oma wishlist'ist mõned teosed maha kriipsutada :) Olen nüüd õnnelik "Lohejooksja" (K. Hosseini) ja "Minu Eesti" (valisin inglisekeelse versiooni "My Estonia" J. Petrone) omanik.

Samuti täiustasin oma raamatute varu Apollos oleva allahindlusega, nende hulgast kohe ka kaks juba läbi loetud teost siia kirja saavad pandud. 

Kolmandaks, avastasin sellise toreda koha nagu Uuskasutuskeskus. Sealt reisisid minu raamaturiiulisse "Krahv Monte-Cristo" (A. Dumas) nii esimene kui ka teine osa, mõlemad raamatud maksid 0,50 € ja on suurepärases seisukorras (mind häirib, kui vana raamat on täitsa kapsaks loetud). Tunne oli nagu oleks kedagi röövimas käinud. 
Üks järgnevatest reisidest samasse asutusse tõi minuga koju kaasa Emile Zola teosed "Therese Raquin" (juba varasemalt loetud, kuid unustatud, seega läheb uuesti lugemiseks) ja "Nana". Lisaks ka Bruno Apitz "Alasti huntide seas", kuid see ei ole üldsegi minu välja valitud teos, vaid kuulus kellegi teise huviorbiiti :) Kõik viimased kolm raamatut maksid "kampaania" käigus 0,10 € ja on küll veidi kehvemas seisukorras, kuid täitsa loetavad.



No comments:

Post a Comment